Herenkapsalon

Herenkapper

Op zoek naar een goede herenkapper in Wezep? Een moderne kapper die jou de perfecte look geeft? Gert Haarmode is dé dames- en herenkapper in Wezep waar service, kwaliteit, advies op maat en persoonlijke aandacht voorop staan.

Als beste herenkapper in Wezep biedt Gert Haarmode dat beetje extra dat je van een herenkapper in Wezep wenst. Met welke producten verzorg ik mijn haar het best? Hoe haal ik het potentieel uit mijn kapsel? De creatieve hairdressers van Gert Haarmode’s herenkapsalon Wezep helpen je graag verder met het juiste advies!

Zoals je van een goede herenkapper in Wezep mag verwachten, zijn onze professionele stylisten op de hoogte van de laatste trends op kappersgebied.  Ons team beheerst feilloos de:

Matte look

Waar je afgelopen tijd nog veel gelkoppen zag lopen, is het losser dragen van je kapsel een opkomende trend. Gebruik wax of volumepoeder in plaats van de standaard gel. Hiermee creëer je een natuurlijker kapsel. Beetje haarlak en je haar zit de hele dag goed!

De knot

De hipster is er dol op, de ander walgt ervan. De knot bij mannen – ook wel de man bun – blijft ook dit seizoen een discutabel onderwerp. You either hate it or love it. Dit kapsel is perfect te combineren met een bad-ass baard!

Krullen

Heren met krullen kunnen deze winter hun haar lekker los dragen. Een wilde Pietenpruik is niet alleen rond 5 december hot, maar kan het hele najaar gedragen worden.

Lange lokken

Niet heel veel heren beschikken over een bos lange lokken. Mocht je tot dit gezegende rijtje behoren, dan heb je eigenlijk een tijdloze look. Ook dit jaar is dit kapsel nog hip en dit zal voorlopig ook nog wel blijven.

Undercut

Qua kapsels is en blijft de undercut de trend. Veel mannen lopen dit jaar met een opgeschoren koppie rond. Deze trend is nog springlevend.

Klassieke look

De titel klassieker krijg je niet zomaar. Met deze look kom je in de lente, zomer, herfst en winter altijd goed mee voor de dag. Het blijft een favoriet herenkapsel.

Gert Haarmode is dé herenkapsalon in Wezep die 6 dagen per week is geopend. Kom je een bezoek brengen aan de beste herenkapper van Wezep? Maak dan nu een afspraak door contact op te nemen of kom langs bij Gert Haarmode dames- en herenkapper Wezep aan de Ruitersveldweg 35 in Wezep.