Kapsalon

Kapsalon

Visie

‘Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus! Jullie verdienen het beste!’ 
Stilstand is achteruitgang. Wij zijn een kapsalon die zich bezighoudt met de nieuwste trends en zich ontwikkelt rond de klantbehoefte. Inspiratie voor deze ontwikkeling vinden wij op straat, de catwalk en in de vakliteratuur.

Missie

Gert Haarmode is een functioneel stijlvolle kapsalon voor dames en heren. Wij willen iedere klant de uitstraling geven die bij hem of haar past. Een persoonlijke uitstraling geeft zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat je de wereld aankan. Een afspraak in onze kapsalon is niet alleen gericht op een mooi kapsel. Wij kijken naar het totaalplaatje. Wie ben jij, wat wil jij uitstralen en hoeveel tijd wil je aan je haar besteden? Wij houden rekening met de aangeboren aspecten; de vorm van je gezicht, de structuur van je haar en de kleur van je ogen. Wij zijn pas geslaagd wanneer u tevreden bent met uw haar. Niet alleen wanneer u in de spiegel kijkt in de salon, maar ook de dagen en weken daarna.

Het team van Gert Haarmode vindt het belangrijk dat de klanten de kapsalon blij verlaten. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste coupe en uitstraling. Wij zijn er voor u.