Kapper Hattem

Als Hattemer heeft u een prima keuze aan kapsalons in uw pittoreske stadje. Heeft u echter ook weleens buiten uw stadsgrenzen gekeken naar een geschikte kapper? Een kleine zes kilometer verderop vindt u namelijk kapsalon Gert Haarmode in Wezep. In een prettige huiskamersfeer werkt een team van louter professionals hier dagelijks letterlijk de handen uit de mouwen om iedere bezoeker te voorzien van een perfecte coupe.

Kapsalon in Hattem

De kappers en kapsters bij Gert Haarmode beheersen niet alleen het knippen tot in de puntjes, maar nemen bovendien alle tijd voor u en uw wensen. Hun missie? Zorgen dat u de salon uitstapt met het gevoel dat u de wereld aankan. Niet alleen na het kappersbezoek, maar ook in de dagen en weken daarna. De hairstylisten denken met u mee en zetten uw wensen om in een kapsel dat perfect bij u past.

Niet alleen na, maar ook tijdens de knipbeurt kunt u optimaal genieten. De prachtige kapperszaak is namelijk een ware eye-catcher en heeft alles weg van een gezellige huiskamer. Comfortabele stoelen, grote spiegels en een prachtig meubilair. Uw korte reis van Hattem naar Wezep is alleen voor het bezoek aan de kapperszaak al meer dan de moeite waard!

Kapsel dat écht bij u past

De haarexperts van Gert Haarmode nemen uitgebreid de tijd om het juiste kapsel voor u te bepalen. Het gaat immers wel om uw look! Zo moet uw kapsel mooi staan, modern zijn en optimaal passen bij de vorm van uw gezicht en de kleur van uw ogen. Zij zijn daarom pas tevreden als u zo trots als een pauw de salon verlaat en al stralend Hattem weer binnenrijdt.

Maak een afspraak bij dé kapper in regio Hattem!

Wij verwelkomen u graag in onze kapperszaak! Wij zijn zes dagen per week geopend, zodat u op korte termijn langs kan komen voor uw knipbeurt. Zien wij u binnenkort in onze kapsalon in Wezep? Bel voor het maken van een afspraak of boek online!