Kapper Wezep

U zoekt een kapper in Wezep. Eentje die zorgvuldig met uw kapsel omgaat en u kan vertellen welke look perfect bij u past. Want laten we wel wezen: voor u het weet zit u opgescheept met een verprutste coupe.

Gelukkig is er een kapper in Wezep die aan uw eisen kan voldoen. Op slechts enkele minuten lopen vanaf het centrum in Wezep, vindt u namelijk de kapsalon van Gert Haarmode. In deze kapperszaak steekt een team van professionals dagelijks de handen uit de mouwen om van elk kapsel een kunstwerk te maken. Met een glimlach, een fijn gesprek en optimale aandacht voor uw haar.

Kapsalon in Wezep

De creatieve kappers en kapsters van Gert Haarmode beheersen het knippen tot in de puntjes. Een bobline. Laagjes. Een bruidskapsel. Voor elk soort knipbeurt kunt u terecht bij ze! De prachtige kapperszaak is bovendien een ware eye-catcher. Strak van design, grote spiegels en comfortabele stoelen. Dankzij de gezellige sfeer die er heerst, is een bezoek aan de kapperszaak in Wezep een waar feest!

Kapsel dat écht bij u past

De professionals van Gert Haarmode nemen bovendien de tijd om de juiste look voor u te bepalen. Het gaat immers wel om uw uitstraling! Zo moet uw kapsel verzorgd staan, modern zijn en perfect passen bij uw gezichtsvorm en de kleur van uw ogen. Onze missie is pas geslaagd wanneer u tevreden bent met uw kapsel. Wij willen dan dat u zo trots als een pauw onze kapsalon in Wezep verlaat!

Kapper Wezep
Afspraak maken bij dé kapper in Wezep?

Wij verwelkomen u graag in onze kapperszaak! Wij zijn zes dagen per week geopend, zodat u op korte termijn langs kan komen voor uw knipbeurt. Zien wij u binnenkort in onze kapsalon in Wezep? Bel voor het maken van een afspraak of boek online!