Dameskapsalon

Dameskapper Wezep

Bent u toe aan een nieuwe knipbeurt? Wilt u eens iets anders met uw haar? Als ervaren dameskapper in Wezep, beschikt Gert Haarmode over kundig personeel dat u gegarandeerd het kapsel geeft dat bij u past. Verzorgd, modern en afgestemd op uw gezichtsvorm.

Bij Gert Haarmode, dé dameskapper in Wezep, zult u ontdekken dat het kappersvak nog echt een professie is. Een kort kapsel, halflang haar, bobline, laagjes, pony of een bruidskapsel? Niets is onze ervaren kapsters te gek. Uw haar te laten voldoen aan uw eisen en de laatste internationale trends, is een uitdaging die wij als dameskapper in Wezep graag aangaan! Heeft u een speciale gelegenheid? Wij adviseren u met alle liefde en plezier voor ons vak over de best passende coupe.

Maak een afspraak online

Omdat wij werken met producten van Keune, bent u gegarandeerd van de beste behandeling van uw haar. Zo bieden wij u een prijskwaliteitsverhouding die niet te betwijfelen valt. Want het beste voor uw haar, is ook het beste voor u!

Voor een betaalbare dameskapper in Wezep moet u bij Gert Haarmode zijn. Zes dagen per week geopend in het hart van Wezep, kunt terecht voor het voordelig knippen en verven van uw haar. Zien wij u binnenkort in onze dameskapsalon in Wezep? Boek alvast een afspraak online!