Nagelstudio

Nagelstudio

Het stylen van uw nagels is sinds 2008 ook mogelijk bij ons. U kunt de verzorging van uw handen prima aan ons overlaten. De nieuwste technieken worden gebruikt om kunstnagels te zetten of uw eigen nagels te verstevigen. Naast kunstnagels met een klassieke french manicure is onze nagelstyliste gespecialiseerd in het zetten van diverse nail-art. Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw eigen voorkeuren. Nagelbijters helpen wij bovendien te stoppen door middel van een persoonlijk programma waarbij wij uw nagels laten groeien tot een mooie lengte. Door middel van diverse tips en trucs leert u uw handen en nagels goed te verzorgen.

Wilt u graag een persoonlijk advies bel dan gerust met onze nagelstyliste op 06 30 87 80 00 of kom langs in onze salon.

Nieuwe set kunstnagelsVerstevigingslaag strongBabyboom nagelsVerstevigingslaag flex

Gellak op de natuurlijke nagel

De gellak wordt op de natuurlijke nagel aangebracht. Dit kan afgelakt worden in een transparant, natural “blush” of in een dekkende kleur. Kortom in ieder gewenste kleur.

Gellak met verstevigingslaag (flex)

Met een basis gel wordt de natuurlijke nagel lichtelijk verstevigd. De nagel blijft flexibel en zal door groeien zonder dat de nagel inscheurt of gaat chippen. Door de Flex zal de gellak langer en mooier blijven op de nagels. Nadat het product is aangebracht, worden de nagels gelakt in de gewenste kleur.

Verstevigingslaag (flex) met French Manicure

Gellak op de natuurlijke nagel in French manicure stijl, oftewel wit randje aan de vrije randen. Door het aanbrengen van de flexibele laag zal de French Manicure mooier en langer meegaan.

Gellak met verstevigingslaag (medium)

De nagels worden voorzien van een medium verstevigingslaag. Ideaal voor de overgang van kunstnagels naar de natuurlijke nagel. Of als de Flex niet voldoende is, dan kan de Medium aangebracht worden. De nagel kan hierdoor probleemloos groeien zonder dat dit gaat chippen of inscheuren. Nadat het product is aangebracht, worden de nagels gelakt in de gewenste kleur.

Verstevigingslaag (medium) met French Manicure

De nagels worden voorzien van een medium verstevigingslaag. Ideaal voor de overgang van kunstnagels naar de natuurlijke nagel. Of als de Flex niet voldoende is, dan kan de Medium aangebracht worden. De nagel kan hierdoor probleemloos groeien zonder dat dit gaat chippen of inscheuren. Nadat het product is aangebracht wordt er een tijdloze french manicure op de nagels aangebracht

Gellak met verstevigingslaag (strong)

De nagels worden voorzien van een zeer sterke verstevigingslaag. Een waanzinnige nieuwe techniek wat zojuist is gelanceerd in de nagelmarkt! De nagels kunnen probleemloos groeien zonder dat dit gaat chippen of inscheuren zodra dit de maximale groei lengte bereikt heeft. Nadat dit product is aangebracht kan de nagels gelakt worden in de gewenste kleur.

Verstevigingslaag (strong) met French Manicure

De nagels worden voorzien van een zeer sterke verstevigingslaag. Een waanzinnige nieuwe techniek wat zojuist is gelanceerd in de nagelmarkt! De nagel kan probleemloos groeien zonder dat dit gaat chippen of inscheuren zodra dit de maximale groei lengte bereikt heeft. De nagels worden voorzien van de altijd tijdloze French Manicure, in de volksmond wordt dit ook wel het witte randje aan het einde van de nagels genoemd.

Verstevigingslaag (strong) met Babyboom

Babyboom is dat de wit en de roze geblend worden. Bij de French Manicure is er een strakke overgang zichtbaar en de Babyboom loopt de kleuren in elkaar over.

Nieuwe set kunstnagels

Acryl of gel met gellak

Door het plaatsen van een nieuwe set kan de nagels iets verlengd worden door middel van acryl, gel of Easy Sculpt. Na de plaatsing van het product worden de nagels afgelakt in de gewenste kleur.

French Manicure

De nagels worden iets verlengd door middel van acryl, gel of Easy Sculpt. De kunstnagels worden in een French Manicure gezet (witte vrije randen).

Nabehandeling nagels

Kunstnagels met gellak

Bij een nabehandeling wordt het vorige product eraf gehaald en worden de nagels opnieuw in balans gemaakt. De nagels worden, indien gewenst, eventueel korter gemaakt en afgelakt in de gewenste kleur.

French Manicure of Babyboom

De nagels worden opnieuw in balans gemaakt en de French Manicure of Babyboom opnieuw aangebracht.